Načrtovanje poroke in poročni makeup.

Poročni makeup

NAČRTOVANJE POROKE - POROČNI MAKEUP 

Poroka predstavlja enega najpomembnejših trenutkov v življenju vsake neveste, saj je ta dan obarvan z romantičnimi pričakovanji in sanjarjenjem o popolnem dogodku. Izbira poročne obleke, frizure, make up-a ter drugih detajlov, predstavlja le nekaj izzivov, s katerimi se sooča vsaka bodoča nevesta.

POROKA NA KRILIH DOMIŠLJIJE

Poročni dan zaživi v domišljiji že dolgo pred samim dogodkom, kjer si ustvarjamo idealno in čarobno podobo poroke, kot jo pogosto vidimo na družabnih omrežjih in v filmih. Ta predstava o popolnem dnevu ustvari visoka pričakovanja, ki jih želimo uresničiti. Pričakovanja in želje se med drugim osredotočijo tudi na poročni make up, kjer nevesta išče popolno izražanje svoje lepote. Pomemben korak k uresničitvi teh želja je izbira vizažistke. Profesionalna vizažistka bo s svojim znanjem in izkušnjami ustvarila brezhiben makeup.

PROFESIONALNO POROČNO LIČENJE

Da bi se izognila nepotrebnemu stresu in skrbi v zadnjih trenutkih, je priporočljivo, da se nevesta prepusti rokam profesionalcev. Profesionalna vizažistka lahko s svojim znanjem in poznavanjem trenutnih trendov ustvari ličenje za poroko, ki bo izpopolnilo celoten videz neveste.

Nevesta v poročni obleki s profesionalnim makeupom

POMEN POSVETOVANJA

Napaka, ki jo mnoge neveste naredijo, je želja po posnemanju videza znanih in slavnih obrazov. S posredovanjem fotografij želijo doseči enak poročni make up, vendar se pogosto izkaže, da to ni vedno najboljša izbira. Umetnik ličenja ni le izvajalec, temveč tudi svetovalec, ki bo razložil, kakšno ličenje ustreza določenim obraznim značilnostim. Poleg tega je pravilna izbira odtenkov in tekstur ličil pomembna za dosego harmoničnega videza, ki poudari naravno lepoto neveste.

POPOLN POROČNI VIDEZ

Stilske in barvne smernice za poročni make up določajo poročna obleka, poročni modni dodatki in cvetje. Romantičen stil poročne obleke je lahko odlična podlaga za nežen make up, ki poudari naravno lepoto neveste, eleganten stil poročne obleke, pa se lepo ujema z eyelinerjem in ustvari prefinjen klasičen videz. Piko na i celotnemu videzu doda usklajenost barv makeup-a z barvami cvetja, poročnega nakita in lasnih dodatkov.
Raziskujte različne stile poročnih videzov in se prepričajte kateri vam najbolj pristaja, da boste samozavestno stopili pred oltar in se predstavili svojemu izbrancu in gostom.

Poročna obleka z modnimi dodatki in poročnim makeupom.
Nazaj na spletni dnevnik