Poročna obleka Kanasi.

Poročna obleka KANASI

KATERA POROČNA OBLEKA JE PRAVA ZAME?

Na vaši poroki bodo v vas uprte vse oči in poročna obleka bo nedvomno v središču pozornosti, poročne fotografije na katerih boste blesteli, pa bodo dragocen spomin na ta čaroben dan.

Salon poročnih oblek.

KROJI IN STILI POROČNIH OBLEK

V spletnem salonu KANASI imate pri izbiri na voljo različne kroje poročnih oblek, med katerimi lahko izbirate glede na svoj okus, želje in postavo:
- Princes kroj poudari pas in ima bogato krilo, ki se razteza vse do tal.
- A-linija prav tako poudari pas, vendar ima nekoliko manj razširjeno krilo.
- Kroj morske deklice poudari žensko silhueto, objame boke in se spodaj razširi.
Obleka s padajočimi rameni odkriva ramena in poudarja vrat ter ključnico, kar ustvarja ženstven videz. 
- Oprijeta poročna obleka poudari postavo in ustvari elegantno zapeljiv videz.

Poročne obleke Kanasi.

BLAGO ZA POROČNE OBLEKE

Vsako blago ima svoj čar in posebnost, zato njegova skrbna izbira omogoča nevestam, da obleko prilagodijo svojemu edinstvenemu slogu.
- Čipka je pogosto prva izbira pri šivanju poročnih oblek, saj poudarja ženstvenost, eleganco in svečanost dogodka. Na voljo je elastična in neelastična čipka, ki se lahko ponaša z dodatki (bleščice, biserčki in kristalčki). Izjemno priljubljena je 3D čipka, ki doda obleki posebno piko na i.
- Šifon je elegantna, mehka in tanka tkanina z gladko površino. Ta tkanina je rahlo prosojna, zato je kot nalašč za svečane priložnosti.
- Saten je izjemno prijetna tkanina, ki jo odlikuje prepoznaven lesk in lep padec.
- Til - ključno je razlikovati med tršim in mehkejšim tilom, ki se pogosto uporablja za ustvarjanje večjega volumna.

DOPOLNITE SVOJ VIDEZ S POROČNIMI DODATKI

Vsako poročno obleko lahko dodatno obogatite z raznolikimi poročnimi dodatki, kot so tančica, poročni nakit, lasni nakit in drugi okrasni detajli kot je npr. pas ali okrasna sponka za čevlje. Izbira dodatkov je odvisna od tega, kako bogata je že v osnovi izbrana poročna obleka. Okrasni dodatki na obleki se lahko dodajo ali odvzamejo, kar omogoča popolno prilagoditev obleke vašim željam. S premišljeno kombinacijo dodatkov lahko dosežete videz, ki bo poudaril vašo edinstveno eleganco in očaral goste na vašem poročnem dnevu.

POMERJANJE POROČNE OBLEKE

Poročne obleke so na voljo v različnih krojih, primernih za različne postave. Da se lahko prepričate katera obleka je prava za vas, vam spletni poročni butik KANASI nudi pomerjanje poročne obleke na domu. Izbiri je potrebno posvetiti dovolj časa, da lahko preizkusite različne modele in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Pri tem vam bodo z dragocenimi nasveti zagotovo v veliko pomoč osebe, ki jim zaupate. Hkrati pa je to priložnost za prijetno druženje in pogovor o nadaljnjih pripravah na poroko.

Poročna obleka s cvetličnim vzorcem.
Nazaj na spletni dnevnik